Τηλεφωνο Επικοινωνιας
210 7246850 / 22950 35184

Αισθητική

Peeling (Απολέπιση): Μέσω χημικών ουσιών λύση (σπάσιμο) των δεσμών των κυττάρων των επιδερμιδικών στοιβάδων. Αναλόγως του βάθους στο οποίο επεμβαίνουμε έχουμε τα επιφανειακά και μεσαίου βάθους peels ανάλογα με την ένδειξη του ασθενούς μας.

Μεσοθεραπεία: Η βάση για τη θεραπεία αυτή είναι η διέγερση των βλαστών – των κυττάρων εκείνων που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και άλλα – μέσω του νυγμού (τσιμπήματος με τη βελόνα). Εξαιρετικό αποτέλεσμα αν συνδυαστεί και με διάφορους παράγοντες, οι οποίοι αποδεδειγμένα προσφέρουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως υαλουρονικό, βιταμίνες. DMAE, λευκαντικές ουσίες. Ενίονται, λοιπόν, και όλα αυτά τα συστατικά, διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης, λάμψης και αύξησης της σπαργής (φρερκάδας) του δέρματος.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία: Η τελευταία λέξη στον τομέα της μεσοθεραπείας. Ενίουμε πλάσμα από το αίμα του ιδίου του ασθενούς αφού το έχουμε φυγοκεντρίσει .

Θεραπεία βοτυλαϊνικής τοξίνης: Γνωστή θεραπεία που σκοπό έχει την εξάλειψη των δυναμικών ρυτίδων του προσώπου, που σχηματίζονται κυρίως στο πάνω πρόσωπο,(μεσόφρυο, μέτωπο, bunny lines, ποδιού της χήνας αλλά και ρυτίδες καπνιστού).

HA (Υαλουρονικό Οξύ): Το ωραιότερο υλικό για γέμισμα, προϊόν ιατρικής βιοτεχνολογίας με ανασυνδυασμό DNA. Γεμίζει τις μικρότερες αλλά και τις κάπως μεγαλύτερες ρυτίδες, χτίζει περίγραμμα, χείλη, μάγουλα και σου δίνει τη δυνατότητα να φανείς έως και δέκα χρόνια μικρότερος.

Καλλυντικά: Σμηγματορύθμιση, λάμψη, προστασία, αντιγήρανση. Ειδικό πρόγραμμα – θεραπεία για την κάθε περίπτωση.

Σώμα: Μεσοθεραπεία για σύσφιξη, λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες και χειρομάλαξη.