Τηλεφωνο Επικοινωνιας
210 7246850 / 22950 35184

Εγώ και τα μαλλιαρά μου πόδια

Posted by: In: Testimonials 03 Jul 2014 Comments: 0

Όταν στα 12 άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τα υπόλοιπα κορίτσια δεν είχαν δα και τόσες τρίχες πια ενώ εγώ ήμουν σαν μάλλινο παλτό, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Η μητέρα μου έλεγε πως θα αδιαθετήσω και θα αραιώσουν αλλά αυτό δε συνέβη. Φορούσα συνέχεια παντελόνια και έτρεμα για το καλοκαίρι που θα ερχόταν η ώρα να βάλω μαγιό, εγώ και τα μαλλιαρά μου πόδια!  

Είπα να δοκιμάζαμε μια χαλάουα ή ένα κερί  αλλά η μητέρα μου ήταν ανένδοτη, ήμουν λέει πολύ μικρή. Για ξυράφι ούτε λόγος! «Θα δυναμώσουν και μετά θα βγαίνουν περισσότερες» ήταν η πιο συνηθισμένη απάντηση.

Νομίζω ξεκίνησε να αντιλαμβάνεται το πόσο σοβαρό ήταν αυτό για μένα, όταν παρατήρησε ότι έκρυβα τα πόδια μου σε κάθε περίπτωση. Το καλοκαίρι με μακριά παντελόνια και δικαιολογίες για να μην κολυμπήσω. Δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο! Παράλληλα αντιδρούσα πολύ απότομα κάθε φορά που κάποιος μου έλεγε κάτι σχετικό (μα δε ζεσταίνεσαι?). Σταμάτησα τις προπονήσεις στο βόλλευ γιατί έπρεπε να φοράω εκείνα τα καταραμένα σορτς. Τότε αποφάσισε να ρωτήσουμε ένα δερματολόγο.

Στα Υγείας Όψη μας εξήγησαν τη λειτουργία του laser και πώς αυτό έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Πως μπορεί να αποτελέσει ριζική λύση και σε μικρότερη ηλικία, αρκεί να έχεις αδιαθετήσει (πρώτη φορά που χάρηκα που μου είχε ήδη συμβεί αυτό!). Μας ενημέρωσαν επίσης για τα οικονομικά πακέτα που υπάρχουν και τις διευκολύνσεις που γίνονται έτσι ώστε να μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν.

Ένα πράγμα θα σας πω μόνο: Το επόμενο καλοκαίρι δε βγήκα ούτε στιγμή από τη θάλασσα! Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα δεν έχω βγει! Εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησα προπονήσεις και σήμερα παίζω πόλο σε ένα τοπικό πρωτάθλημα στη πόλη μου. Δεν ξανασχολήθηκα ποτέ με …τρίχες!

Στεφανία, 19 χρονών

Sorry, the comment form is closed at this time.