Τηλεφωνο Επικοινωνιας
210 7246850 / 22950 35184

Για τον καφέ φουντούκι

Posted by: In: Testimonials 03 Jul 2014 Comments: 0

Για τον καφέ φουντούκιΕίχα πιστέψει ότι θα έχω σπυράκια για πάντα! Κόντευα 30 χρονών και το μόνο εφηβικό πράγμα επάνω μου ήταν η ακμή μου. Όταν επισκέφθηκα τα Υγείας Όψη, η κα Βόγκα μου εξήγησε αναλυτικά τις επιλογές μου και τι λύση θα μου πρόσφερε η κάθε μια. Με έβαλε να διαβάσω τις αναλυτικές οδηγίες, τις παρενέργειες των φαρμάκων που υπάρχουν, τις αντικρουόμενες απόψεις γύρω από αυτά.

Επέλεξα μια έντονη φαρμακευτική αγωγή και η γιατρός ήτα δίπλα μου συστηματικά, με συνεχείς εξετάσεις, με παρακολούθηση και με ισχυρή επίβλεψη ανά πάσα στιγμή, στηρίζοντας την επιλογή μου αλλά έχοντας ξεκαθαρίσει ότι θα επέμβει την πρώτη στιγμή που κάτι δεν θα πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ήταν η μόνη που κατάλαβε την ανάγκη μου για ένα τέλειο δέρμα και δεν δίστασε να το περάσει όλο αυτό μαζί μου, όταν όλοι οι άλλοι μου λέγανε «θα μεγαλώσεις και θα σου περάσουν!».

Σήμερα κοντεύω 40 και έχω ζήσει 10 χρόνια «ομορφιάς». Στα Υγείας Όψη πάω μια φορά το μήνα σχεδόν. Κάτι να τσεκάρω μια ελιά, κάτι για τις πανάδες μου, κάτι για ένα laser, κάτι για μια ενυδάτωση ή ένα peeling. Κυρίως για την αίσθηση ασφάλειας που νιώθω και γιατί έχω πλέον ένα δέρμα που θέλω να το φροντίζω! Α! και για τον καφέ φουντούκι !

 

Έλενα, 40 χρονών

Sorry, the comment form is closed at this time.